fredag 23 december 2011

Dan före dan...

Hejsan!
Imorgon är det Julafton, känns lite konstigt med tanke på vädret. Ena stunden är det höstväder, nästa kan man ana våren...

Julkorten är skickade, får väl erkänna att det inte blev så många i år... Några blev sent ivägskickade och kommer väl efter jul men vad är det man brukar säga..? Bättre sent än aldrig...? Eller?

Här kommer bilder på ännu en presentlåda i julstil:


En ask i blått, locket är gjort utav papper ifrån Ladybug and friends och heter Light a Candle - Giving. Dekorerad med blommor, utstansade grankvistar. Ett band är fäst på undersidan och går att knyta runt asken.
När rosetten är uppknuten ser det ut så här:

Och så ett litet julkort:


Även detta går i blått, katten kommer ifrån Penny Black och har blivit en riktig favorit hos mig! Motivet är stämplat på akvarellpapper och sedan utstansat med en die från Nellie Snellen, efter det färglagt med distresser och kulorna är 3D-lackade.
Dekoretat med blommor och knoppar av olika slag samt utstansade kvistar och löv. Vissa detaljer har fått lite snö på sig i från "snöpennan". Även fotomattan är utstansad ifrån en Nelli Snellen-die. Bakgrundspappret kommer ifrån Maja Design.

Nu börjar det bli dax att städa undan allt "julpyssel"! Känns skönt faktiskt. Men kommer ändå uppdatera här med en del julkort som fortfarande inte är visade...

Tror jag går och städar på en gång faktiskt!

Ha en go kväll!

2 kommentarer:

  1. Å så fina dom är korten och asken

    SvaraRadera
  2. Väldigt fin ask och vackert kort.Tänk om man fått så fin julklapp!!!

    SvaraRadera