måndag 1 oktober 2012

Julkortsutmaning nr 3

Hejsan! Fortfarande höstrusk utanför fönstret! Men så har det ju hunnit bli oktober också, riktig höstmånad enligt mig. Känns skönt att sitta inne vid pysselbordet... Har gjort ett kort till Scrapbutikens 3:e utmaning, denna gången skulle julkortet ha en ängel och en spets. Sedan var färg, form och dekorationer valfritt.

Jag gjorde det enkelt för mig genom att använda en ängel ifrån ett klippark (Ladybug and friends), som jag sedan fäste på röd cardstock. Bakgrundspappret är ifrån Inkidos serie "Forever Santa". Spetsen jag använde var perfekt att trä sidenband igenom :) Jag har dekorerat med diverse blommor i rött, brunt och beige samt en hjärt-charm, denna gången har jag undvikt att använda några blad eller löv... Får se om jag klarar av det eller om några klistras dit i efterhand ;) God Jul-texten kommer ifrån nederkanten på ett Maja design-papper.

Närbild på blommor och charm.

Ha en fin höstdag!

4 kommentarer:

 1. Superfint verkligen! Bilden är fantastisk, och färgen på kortet likaså =) Kram!

  SvaraRadera
 2. Wow, vilket vackert julkort. Älskar färgerna och blomsterklustret. Spetsen var otroligt fin och ännu finare med bandet igenom. Vet du vad det är för tillverkare på spetsen? Eller var man kan köpa?


  Tack för att du är med i Scrapbutikens julkortsutmaning.

  kram Helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!!
   Jag hade för mig att spetsen var Inkidos men när jag söker på det så hittar jag det inte... Är det inte Inkidos har jag tyvärr ingen aning :(

   Radera