onsdag 14 augusti 2013

"Doptavla"Hejsan!

Nu känner man att hösten närmar sig med stormsteg..! Rönnbären har blivit orangea och ljungen blommar för fullt. Mörkare har det blivit på kvällarna säkert även på morgonen men det märker jag inte av just nu.
Jag gillar hösten egentligen det enda felet med den är att vintern kommer så snabbt därpå.
Men en härligt solig höstdag kan inte bli fel!

Jag har äntligen fått gjort Nellies "Doptavla". Eller ja, nu är hon ju inte döpt men jag vet inte vad jag ska kalla den annars:
Jag har valt att använda en ram som kommer ifrån IKEA och heter Nyttja.
Bakgrundspappret är ifrån Maja Designs ljuvliga serie Sofiero. Digitalstämpeln från MoManning är färglagd med distresser. Jag övervägde länge och väl att använda min silhouett till att skära ut bokstäver och siffror med men valde slutligen att stansa ut dom med hjälp utav Cuttlebugen istället. Jag stansade ut bokstäverna i både vitt och rosa sedan klistrade jag dom rosa på dom vita för att få lite "skugga". Himla pilligt var det iaf ;)

Jag dekorerade ramen med "kantremsan" från bakgrundspappret, lite blandade blommor, petals och några pins. I dom hörnen där det inte blev några blommor blev det istället en liten pärlrad. I övre hörnet blev blomsterdekorationen lite mindre och även en liten rosett och en nallecharm fick plats.
Inspiration till att göra en sånn här tavla fick jag ifrån bloggen Helihak. Där det visades hur man kunde gå till väga i ett inlägg för ett tag sedan!

Detta var allt från mig idag. Nu börjar det bli dax för en promenad i det fina vädret.

Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar