torsdag 6 december 2012

Sista julkortsutmaningen...

God morgon!

Hos mig finns det tydligen ingen som helst dygnsrythm längre... Idag vaknade jag vid 2-tiden, på natten alltså, och det gick inte att somna om. Gick istället upp och tog itu med bidraget till den sista utav Scrapbutikens julkortsutmaningar.
Denna gång var det "bingo" som gällde det man kunde välja på var:
enfärgat kort            spets                      bling

charm/s                julsång     3 utsansade saker

brad/s                  glitter                    embossat

Jag valde att ta en rad på diagonalen; enfärgat kort, julsång och embossat.Försökte göra kortet endast i bruna nyanser (monokromatiskt), stämplen som kommer ifrån Reprint är embossad med brunt pulver och stämplen innehåller även en jultext.
Jag dekorerade med olika bruna blommor och ett mörkbrunt sidenband.
 
Nu såhär i efterhand börjar jag fundera på om "Blinka lilla stjärna där" egentligen är en julsång? Men vad sjutton gör den annars i bland stämplarna på ett jul-stämpel-ark?

Blev jätteglad när jag såg att mitt bidrag till den 9:e julkortsutmaningen hos Scrapbutiken blivit utvalt till ett ibland tre-i-topp! Dessutom så vann min LO med Fia-Lotta tävlingen som Scrapbutiken annordnade! Tänka sig... :) *glad*

Nu är det snart dax för mig att knalla iväg till mitt sista vattengympa-pass för den här graviditeten, känns ju lite tråkigt att det är sista gången men vet inte om jag hade orkat så mycket mer. Snart ska ju bebisen komma, bara dryga 2 veckor kvar tills beräknat ankomstdatum kommer!

Må så gott!

2 kommentarer:

 1. GRATTIS till vinsten med din mysiga LO.
  Jättefint julkort och söt stämpel.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt vackert! Älskar stämpeln.

  Tack för att du är med i Scrapbutikens julkortsutmang.

  Kram Helene

  SvaraRadera