tisdag 18 december 2012

BandanaTeknik

Hej!

Nu är det ett tag sedan jag skrev något i bloggen, ingen bebis har kommit än och mycket pysslande har det inte blivit heller. För ett par dagar sedan var det en utmaning på FB där man skulle göra en jultag där man använde sig utav bandana-teknik. Inget som jag direkt är bekant med men det går ut på att man stämplar med svart, färglägger med starka färger och highlightar med vitt. Lite 3d-lack och glitter hör nog till också!



Jag stämplade först katten med julgranskulan och texten, täckte sedan över det med masker och stämplade med bakgrundsstämplar och snöstjärnor. Sedan plockade jag fram och dammade av mina distressdynor, valde att använda Worn Lipstick, Shabby Shutters och Dusty Concord. Med hjälp utav skummgummipads smetade jag ut färgerna där jag ville ha dom. Fyllde i snöstjärnorna och vissa andra detaljer med vit penna ( får nog skaffa en annan vit penna om jag ska fortsätta med detta ;) ) Sedan lade jag stickles på julgranskulan och kattens halsband och 3d-lack över texten. Sist utav allt fäste jag banden med en häftapparat och limmade på det hela på svart bakgrund.

Roligt att testa något nytt, nästa projekt ligger redan på skrivbordet :)

Ha en go dag!

1 kommentar:

  1. Jättevackert kort härliga färger, tack för att vi fick se det i verkligheten. Lycka till med barnafödandet o nästa projekt. Kram Lasse o Susanne

    SvaraRadera